Despre noi

Vulpea Ucigasa nu e nicidecum inspaimatatoare. Ea e o profesionista care pune gand rau tuturor insectelor, rozatoarelor sau microbilor care ne creaza discomfort.

Iscusinta  Vulpei Ucigase va pune capat problemelor dumneavoastra,  pentru ca oferim servicii DDD la standarde Europeane.

Compania noastra este angajata in satisfacerea celor mai exigente nevoie ale clientilor nostri prin servicii de calitate. Noi ne respectam promisiunile facute, de aceea oferim transparenta deplina in activitatea pe care o desfasuram  intr-un cadru strict reglementat, in concordanta cu cerintele de mediu, de sanatate si de securitate in munca.

Centrati pe profesionalism, am obtinut autorizatii de la autoritatile competente (Primarie, Directia de Sanatate Publica, IGP), certificatele SR EN ISO 9001:2001, SR EN ISO14001:2005 si avem implementat un sistem de management integrat al calitatii, mediului, sanatatii, securitatii ocupationale, certificat conform ISO 9001.

Pentru ca noi ne respectam promisiunile facute, atat fata de clientii nostri cat si fata de mediu, am incheiat contracte cu firme specializate in neutralizarea si distrugerea tuturor deseurilor rezultate din activitatea noastra.

Pentru ca Vulpea Ucigasa vrea sa va satisfaca exigentele, ea investeste permanent in:

  • adaptarea continua a metodelor de lucru la cerintele internationale;
  • substante de cea mai buna calitate, avizate de Ministerul Sanatatii;
  • sporirea numarului de birouri si de mijloace de transport, astfel incat sa fim disponibili pentru dumneavoastra in cel mai scurt timp;
  • instruirea si calificarea personalului;

 

Calificarea personalului se realizeaza de catre institutii avizate de Directia Generala de Sanatate Publica si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului.

Periodic, realizam in cadrul firmei sesiuni de instruire cu privire la: protectia muncii, metodele de lucru, modul de utilizare a noilor utilaje si produse.

Contact

Vulpea Ucigasa, ROVENT INVEST SRL

Sediul: Strada Rădiței Nr. 21
Bucuresti, sector 5, 051801

E-mail: office@rovent.ro

Tel: 0745 417 550

[contact-form-7 id="253" title="Formular pentru contact 1"]

Intreaba Specialistul
Socializam
Newsletter
Email

Fii la curent cu noutatile noastre

Inscrie-te la sistemul de newsletter si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile noastre si fii primul care află nouăţile din domeniu.