Oferta speciala

 • oferim GARANTIE 60 de zile

 • va scapam rapid de insecte

 • fara substante toxice

 • fara a deranja vecinii

PROMOTIE LA

Dezinsectie scara de bloc

Beneficiati de oferta noastra speciala pentru asociatiile de proprietari. Dezinsectie scara de bloc de la incredibilul pret de 150 de lei!

Deratizare Rozatoare

Cand vine vorba de deratizare, Vulpea Ucigasa ii fereste doar pe Mickey Mouse, Jerry sau Stuart Little. Ea stie cat de periculosi sunt soarecii si sobolanii, motiv pentru care a decis sa-i elimine cat mai repede.

 

Solutia anti rozatoare vine intotdeauna de la Vulpea Ucigasa:

Vulpea Ucigasa stie totul despre rozatoare si propune astfel un tratament de deratizare care se desfasoara in doua etape, dupa cum urmeaza:

1. Vizionarea gratuita a spatiului pe parcursul careia specialistul va identifica:  tipul de rozatoare, zonele de trafic  ale daunatorilor dupa care va alege in consecinta strategia de combatere si va face recomandari privitoare la izolarea spatiului, astfel incat sa se impiedice reaparitia.

2. Etapa urmatoare consta in efectuarea a doua tratamente care se vor efectua la un scurt interval de timp. Luptam impotriva rozatoarelor cu statii de intoxicare fie metalice, fie de carton. Tipul de statie de intoxicare folosit in ceea ce priveste materialul, forma si dimensiunea, este adaptat cerintelor beneficiarului, toate statiile de intoxicare avand aceeasi functie.

Combatem aceste rozatoare cu momeli  atractante nontoxice, prin care monitorizam activitatea rozatoarelor, cu raticide pe baza de carne si cereale si in special cu Racumin TP sau Racumin Pasta. Tratamentele aplicate de noi sunt rodenticide profesionale pentru deratizare colectivitati, industrie, mijloace de transport, structuri sanitare sau depozite agricole.

Lucram cu produse profesionale avizate de Ministerul Santatii, iar principalii nostri distribuitori sunt Bayer Germania, Kwizda, G&M 2000, Colkim Italia.

Noi ne respectam promisiunile facute si oferim bonusuri clientilor nostri. Sunati si intrebati de discountul aplicat serviciilor de dezinsectie si deratizare.

 

Motive sa scapati de rozatoare:

Rozatoarele pot produce daune semnificative, atat sanatatii noastre cat si lucrurilor materiale din jurul nostru. Atat soarecii cat si sobolanii sunt purtatori de boli grave. Printr-o singura muscatura, acestia pot transmite omului tifos murin, leptospiroza, trichineloza, salmoneloza (intoxicatie alimentara). Sobolanii negri si maro pot transmite chiar si ciuma. Rozatoarele contamineaza mai multa mancare decat pot consuma.

De asemenea, ele pot cauza probleme prin roaderea firelor electrice si a structurilor de lemn si, mai mult decat atat, strica plafoanele si izolatiile din pereti pentru a-si face cuiburi. Sobolanii maro pot roade toate tipurile de materiale, de la cupru sau plumb pana la plastic sau lemn. Pot de altfel sa distruga culturi de gradina si plantatii ornamentale.

 

Despre rozatoare:

Soarecii si sobolanii sunt mamifere rozatoare. Soarecii sunt animale de talie mica avand intre 4.5-12.5 cm, cu coada de aproximativ aceeasi lungime ca restul corpului. Soarecii sunt de culoare cenusie-bruna, pe partea inferioara a corpului au culoarea alba, iar coada este acoperita cu perisori fini. Sobolanii , in schimb, sunt mai mari, avand lungimea intre 25-40 de cm. Urechile si cozile lor sunt ceva mai lungi decat restul corpului.

De regula, rozatoarele sunt mai active in timpul noptii, dar pot fi vazute si ziua. Ele au un simt de orientare deosebit de pronuntat. Rozatoarele se intorc intotdeauna la cuibul lor, indiferent de cat de departe ar pleca in cautare de hrana. Perioada de reproducere la rozatoare se intinde pe parcursul intregului an, inclusiv in cazul indivizilor care s-au strecurat in locuinte. Gestatia nu dureaza mai mult de 19-20 de zile, in urma careia femela fata intre 4-8 pui, care la doua saptamani devin independenti si la sase saptamani maturi din punct de vedere sexual. Rozatoarele sunt foarte prolifice, dovada fiind faptul ca intr-un an o femela produce 6-10 pui.

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

Vezi cat costa

De ce sa lucrezi cu noi

Pentru ca noi ducem intotdeauna lucrurile la capat. Nu ne abatem de la misiunea noastra si ne indeplinim intotdeauna obiectivele, cu responsabilitate si grija fata de client. Experienta de peste 10 ani in domeniu este cea care face diferenta si ne recomanda drept parteneri de “cursa lunga”, care va ofera servicii profitabile si de calitate.

La ROVENT gasiti:

 • Promptitudine si respect pentru fiecare lucrare efectuata
 • Cea mai buna oferta de pe piata pentru companii
 • Toate serviciile de întretinere cladiri, prin intermediul unui singur furnizor
 • Cel mai avantajos raport calitate-pret de pe piata
 • Consiliere gratuita in alegerea solutiei care vi se potriveste cel mai bine
 • Suport tehnic de specialitate care va ajuta sa gasiti solutiile optime nevoilor dumneavoastra
 • Aparatura de ultima generatie manuita de personal specializat si instruit in domeniu

Nu va lasati convins de cuvinte. Puneti-ne la incercare!

Contact

Principalii daunatori

Vulpea Ucigasa nu a lipsit de la niciun curs de zoologie. Acum stie totul in legatura cu insectele daunatoare si nu se sfieste sa va impartaseasca si dumneavoastra.

 
Bacteriile si microbii
 
Gandacii de bucatarie
 
Capuse
 
Moliile
 
Puricii
 
Viespile
 
Plosnitele
 
Furnicile
 
Tantarii
 
Paianjenii
 
Mustele
 
Rozatoarele

Va oferim un pachet complet intretinere cladiri: deratizare dezinfectie dezinsectie

Combaterea insectelor, rozatoarelor si a microbilor este principala noastra arie de activitate si suntem increzatori ca va putem ajuta sa scapati de daunatorii care va creeaza disconfort si va afecteaza sanatatea.

Din grija fata de dumneavoastra, am dezvoltat un pachet complet de servicii DDD, care in functie de nevoi pot fi combinate. Asadar, Vulpea Ucigasa va ofera:

 • deratizare in orice tip de spatii, de la apartamente, scari de bloc pana la hale sau depozite;
 • dezinsectie atat in spatii interioare (cladiri publice, birouri, unitati de alimentatie publica, hoteluri, locuinte, unitati de invatamant, depozite s.a.m.d), precum si in spatii exterioare;
 • dezinfectie in orice spatiu predispus aparitiei germenilor patogeni si virusurilor care ar putea genera boli infectioase grave;

Testimoniale

 • "Aducem la cunostinta tuturor celor interesati de o colaborare cu Vulpea Ucigasa, ca este un partener de afaceri de cuvant, care si-a indeplinit in mod corect toate promisiunile facute."
  Autoritatea Nationala pentru Sport si Tineret
  Sorin Moldovan - Vicepresedinte
 • "Reprezentantii Vulpea Ucigasa au dat dovada de seriozitate, profesionalism si, mai ales promptitudine. De aceea suntem foarte multumiti de colaborarea pe care am avut-o cu aceasta firma si o vom extinde pe o perioada indelungata."
  Curtea de Apel Bucuresti
  Doina Erhan - Manager Economic
 • "Calitatea serviciilor prestate de catre compania dumneavoastra in domeniul DDD a corespuns asteptarilor noastre si va recomanda agentilor econimici interesati."
  Liberty Center
  Cristian Mierloiu - Technical & Operational Manager
 • "Aceasta colaborare este determinata de calitatea buna a serviciilor, de profesionalism si seriozitatea angajatilor. Ne face placere sa recomandam firma Rovent Invest si altor companii, fiind un colaborator profesionist si de incredere."
  Romstal Leasing
  Daniel Sirbu - Director Dezvoltare & Achizitii
 • "Indelungata colaborare a fost determinata de calitatea ireprosabila a serviciilor de care am beneficiat, de profesionalismul si seriozitatea angajatilor. Ne face placere sa recomandam firma ROVENT INVEST SRL si altor societati."
  Medical Prestige
  Dr. Mircea Oprescu - Administrator
 • "Avand in profesionalismul, seriozitatea si promptitudinea de care S.C. Rovent Invest a dat dovada, ne face placere sa recomandam firma Rovent Invest si altor companii, calificativul pentru serviciile oferite de aceasta firma fiind foarte bun."
  Super Bet
 • "S.C. ROVENT INVEST S.R.L. este un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa. Apreciez serviciile sale de dezinsectie, dezinfectie si deratizare ca fiind de calitate superioara, iar echipele sunt formate din profesionisti."
  Gradinita Gan Eden
  Dalia Golda - Director
 • "Colaborarea [...] continua in prezent datorita serviciilor efectuate cu profesionalism de membrii echipelor, care sunt politicosi, flexibili si de incredere. Recomandam colaborarea cu S.C. ROVENT INVEST S.R.L."
  Mondo Di Pasta
 • "Recomand firma Rovent Invest ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate, care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai."
  Dacris Impex
 • "Avand in vedere seriozitatea, promptitudinea si profesionalismul de care S.C. ROVENT S.R.L. a dat dovada apreciem colaborarea cu calificativul foarte bun."
  Sibpharmamed
  Daniela Ioana Vonica - Administrator
 • "Ne face placere sa recomandam firma Rovent Invest si altor companii, fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice societate cu care va relationa."
  Anima Speciality Medical Services
 • "Cunostintele si experienta lor in domeniu, combinate cu o flexibilitate dovedita, fac din societate un candidat foarte bun in furnizarea de servicii de curatenie catre companii din cele mai diverse domenii. [...] o recomandam ca fiind un furnizor de servicii de curatenie profesionale."
  Softehnica
  Gabriela Gerea - Assistent Manager
 • "Recomand firma Rovent Invest ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate, care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai."
  Silpa Romania
  Adami Emilio
 • "Angajatii Rovent Invest efectueaza cu profesioanlism tratamentele lunare, fiind totodata politicosi, flexibili si de incredere. Sunt parteneri pe care te poti baza si alaturi de care te poti dezvolta."
  Letal Art Design
 • "Recomand firma Rovent Invest ca fiind un colaborator profesionist si de incredere pentru orice companie cu care va relationa si apreciez serviciile sale de calitate, care in prezent o diferentiaza intr-un mod favorabil de competitorii sai."
  Arnaud Romania Chemicals
  Stan Edith - Director Executiv
 • "Pentru profesionalismul si promptitudinea demonstrate, precum si pentru calitatea lucrarilor efectuate, recomandam S.C. ROVENT INVEST S.R.L. ca partener eligibil si serios in realizarea unor asemenea lucrari."
  Algernon Impex
  Cornel Balaure - Director Economic

Calculator de preturi

Tipul de serviciu

Tipul de locuinta

Ce probleme aveti?

Tipul serviciului

Suprafata

Pretul

Pretul in lei/mp

Cere o oferta personalizata

[contact-form-7 id="253" title="Formular pentru contact 1"]

Contact

Vulpea Ucigasa, ROVENT INVEST SRL

Sediul: Strada Rădiței Nr. 21
Bucuresti, sector 5, 051801

E-mail: office@rovent.ro

Tel: 0745 417 550

[contact-form-7 id="1166" title="Formular pentru contact 1_copy"]

Echipamentele Noastre
 • Pulverizator electric cu volum redus
 • Generator portabil cu volum scazut pentru prevenirea epidemiilor
 • Generator de ceata calda montabil pe vehicule
 • Aparat profesional generare-pulverizare ceata calda 2
 • Atomizor Cifarelli
 • Aparat profesional generare-pulverizare ceata rece
 • Aparat profesional generare-pulverizare ceata calda
 • Pompa cu presiune pe minicarucior
Intreaba Specialistul
Socializam
Ghid gratuit

Descarca ghidul gratuit

Aboneaza-te la newsletter si primesti ghidul gratuit:

7 Trucuri utile pentru a scapa de gandaci.

Email
Newsletter
Email

Fii la curent cu noutatile noastre

Inscrie-te la sistemul de newsletter si te vom tine la curent cu toate noutatile si promotiile noastre si fii primul care află nouăţile din domeniu.